YOUR JEWELLERYLABEL

 

White label
we offer you a full service concept

Kies voor jouw droom!

Durf jij te investeren in jouw droom? Durf jij te kiezen voor hetgeen wat eigenlijk al heel lang in jouw gedachte speelt? Lijkt het jou fantastisch om jouw sieraden zelf te dragen, cadeau te doen aan familie & vrienden en beter nog, kan jij je inbeelden dat jouw sieraden in een mooie box liggen in een de leukste boetiekjes, conceptstores of bij juweliers? Het hoeft niet heel lang te duren voordat het daadwerkelijk zo ver is. It all depends on you! Jij die durft die stap te maken, jij die durft te investeren in de toekomst, jouw droom! Let’s make it real! Plan een afspraak in om met mij te bellen, laten we snel concreet maken en stappen maken!  

Hi! I’m hatice

Ontwerper van Ana Dyla duurzame sieraden (en jurist), mode liefhebber, globe trotter, dromer en waarnemer. En dit is mijn manier om geluk te vinden. Ana Dyla is voor mij een samensmelting van mijn twee passies, recht en mode. Sieraden zijn een manier om jouw identiteit vorm te geven, door een uniek item kan je een statement maken en hoe mooi als dat een eerlijke statement is waar jij achter durft te staan. En ik weet zeker dat jij dit ook wilt!

In liefde, Hatice

Hi!

I Gotcha Covered!

Creating a budget

Design

Sustainable

Ethical

 

Brand Registry

Coordination

Delivery

Quality

It's Never Too Early To Start!

jij bent

 Ondernemend en durft meer dan alleen dromen, je durft je droom waar te maken. Jij durft te kiezen en wilt een sieradenlabel. Niet zomaar een sieradenlabel maar een label met betekenis, die je graag wilt delen met de rest van de wereld.  Jij kan het verschil maken in een mooiere wereld. Jouw sieraden hebben een betekenis, hebben waarde en geven liefde. 

 

Jij bedenkt en ontwerpt jouw designs. Wij nemen de volledige productie van jou over, leveren kwaliteit en jij hebt er geen omkijken naar. Jij kan je volledig focussen op design, sales, socials. Wij geven jou de kennis en tools om echte stappen te gaan zetten met jouw sieradenlabel. Elk onderdeel, hoe klein ook, is zorgvuldig uitgekozen en speciaal ontworpen om maximale resultaten te behalen.

FEEDBACK 

Je krijgt de kans om je antwoorden op de oefeningen met ons te doorlopen. Gegarandeerd persoonlijke aandacht en hierdoor krijg je extra inzichten, zodat jouw verhaal 100% helder is. 

OFFLINE

Offline gaan we samen naar jouw businessplan kijken. Deze sessie is uitsluitend voor jou beschikbaar als jij JA durft te zeggen op jouw droom! Op strategisch niveau delen wij onze tips en tricks geven om nog sneller te groeien. Zo zullen we bijvoorbeeld kijken naar je branding, website en strategie. Datum prikken we samen! 

EXPERT

Onze expert met 20 jaar retail ervaring  gaat dieper in op het onderwerp om offline verkoopkanalen te vinden & strikken. Jij gaat leren hoe je door middel van branding, en storytelling een geweldige entree hebt bij winkels die passen bij jou en jouw merk. 

WAT WE JE OOK GAAN LEREN

Het ‘geheim’ van een duurzame sieradenlabel. 

Hoe een ijzersterke strategie er voor zorgt dat je je onderscheidt van die duizenden huis-tuin-en-keuken sieradenlabels.

5 valkuilen van het ondernemen in de mode (waar jij niet in hoeft te vallen).

Jij gaat doen waar jij gelukkig van zal worden, het ontwerpen! Geen geknutsel, geen gepiel. Wij ontzorgen jou volledig en zullen de productie volledig voor je uitvoeren. Jij vertelt ons wat en hoe je wilt, wij zorgen dat het geleverd wordt zoals jij het wilt.  

‘A piece of jewellery is often a piece of art. But it only becomes valuable when emotions are added to it’

‘I like for jewellery to tell a story and to be able to talk about what I’m wearing.’ – Nikki Reed 

Kies voor jouw droom!

Durf jij te investeren in jouw droom? Durf jij te kiezen voor hetgeen wat eigenlijk al heel lang in jouw gedachte speelt? Lijkt het jou fantastisch om jouw sieraden zelf te dragen, cadeau te doen aan familie & vrienden en beter nog, kan jij je inbeelden dat jouw sieraden in een mooie box liggen in een de leukste boetiekjes, conceptstores of bij juweliers? Het hoeft niet heel lang te duren voordat het daadwerkelijk zo ver is. It all depends on you! Jij die durft die stap te maken, jij die durft te investeren in de toekomst, jouw droom! Let’s make it real! Plan een afspraak in om met mij te bellen, laten we snel concreet maken en stappen maken!  

Hoe het succes van je concurrent jou meer winst kan opleveren.

Resultaten behalen die jij wilt, niet hoeven werken met seizoenen en geen grote voorraden. 

Communicatie volledig in het Nederlands en dus geen misstanden. Je hoeft je niet druk te maken om de import, geen rekeningen of verassingen achteraf.

Jij gaat het verschil maken! Eerlijke sieraden, om een outfit af te maken, ready to wear, en een statement tegen fast fashion, allemaal onder JOUW naam! 

Risico durven nemen!

Jij weet dat je dit wilt. Je hoeft niet langer na te denken en wilt NU actie. Of toch maar niet? 

Het is best spannend om te investeren in de onderneming van jouw dromen. Dat begrijp ik heel goed, niet heel lang geleden stond ik ook in jouw schoenen. Ga ik wel of niet doen? En net als je overtuigd bent om het te gaan doen, piept er een stemmetje op met alle rampscenaria’s. Juist daarom wil ik je helpen en je behoeden voor alle rampscenario’s. Samen zorgen we ervoor dat het volledig naar je zin zal zijn. Ik help je bij het maken van de keuze’s en vanuit mijn netwerk kun jij direct grote stappen zetten. 

Even een kort stukje over Ana Dyla. Ana Dyla is een sieraden merk dat zich richt op het actief werken aan een betere en mooiere wereld door eerlijke producten van een transparante duurzame herkomst. Het merk is midden-hoog gepositioneerd en is er voor de bewuste moderne vrouw die houdt van stijl en het belangrijk vindt zichzelf te onderscheiden, te uiten en die een statement durft te maken.  

Ana Dyla gelooft in een wereld waarin wij als consumenten de verantwoordelijkheid hebben om met onze keuzes de wereld een beetje eerlijker, duurzamer en beter te maken.

In drie jaar tijd meer dan 100 (inter)nationale publicaties (van de ELLE tot Telegraaf), meer dan 50 samenwerkingen met influencers (Fablefrique tot Lisagoesvegan) en meer dan 10 selectief gekozen resellers. 

Lees hier meer over Ana Dyla

De kunst van ware ambacht. Wij geloven dat we in deze super snelle wereld terug gaan naar ambacht. Aandacht voor hetgeen wat zo mooi is dat ons hart er sneller van gaat kloppen. Je leest inmiddels verder, je bent nog niet afgehaakt dus ik geloof dat jij dit ook wilt. Jouw design gedragen vol liefde. 

Is er iets waar je over twijfelt? Schroom niet maar vraag het gerust. Ik ben er om je te helpen, ook als we tot de conclusie komen dat dit niet het juiste moment is om in actie te komen.

Praktische tips waar je echt wat aan hebt

Het begint vast al te kriebelen om jouw eerste designs natuurlijk eerst zelf te dragen. Jij weet dat je dit wilt, je hebt alleen nog geen idee hoe? Ben je klaar om nu écht stappen te zetten? Om jouw droom werkelijkheid te maken?

+ Investeer in jouw droom
+ Investeer in jouw succes

Ik & mijn team ontzorgen je volledig. Geen issues, I promiss!

”Ana Dyla is voor mij een samensmelting van mijn twee passies, het recht en mode. Sieraden zijn een manier om jouw identiteit vorm te geven, door een uniek item kan je een statement maken en hoe mooi als dat een eerlijke statement is waar jij achter durft te staan. En ik weet zeker dat jij dit ook wilt!” | Hatice

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big launch!